Om Edqvists Blommor

Edqvists Blommor startade redan 1928 i Centrumhuset.

November 2012 så öppnade vi en helt ny butik på Viberga i deras nya galleria och januari 2016 valde vi efter mycket funderande att stänga igen Centrumbutiken och satsa fullt ut på vår interflora koncept-butik i Viberga. Våren 2017 öppnade vi en trädgårdshandel också. Den ligger fint belägen i en skogsbacke intill Viberga galleria.

Vår vision är att kunna hjälpa Finspångsborna med att smycka sina hem och trädgårdar med alla härliga växter, krukor och inredningsdetaljer. Vi ombesörjer även företag med alla typer av arrangemang allt från födelsedagar till utsmyckning av lokaler. Blommogram inom Finspång och även till övriga Sverige och andra länder. Här hittar du fina och genomtänkta buketter och dekorationer till högtidsdagar som begravningar.

Välkommen till vår fina butik och trädgårdshandel

Lite om oss som jobbar här:

Anki- Ägare av butik och trädgård. Tog över Edqvists Blommor i Centrum 2005. Är en impulsiv och nyfiken person som gillar att starta upp och utveckla ideer. Har svårt att inse sina begränsningar. Älskar natur och friluftsliv, cykla mountainbike och vinterbad. Drömmer om ett liv som månskensbonde 

Emma - Florist med sinne för binderiets skapande. Tjejen som har hand om beställningar av snittblommor och planerar butikens sortiment av buketter och arrangemang på ett proffsigt sätt. En arbetskompis med en enorm kunskapsbank. På fritiden stickar hon, bakar surdegsbröd och odlar.

Jenny - Virvelvinden med många bollar i luften överallt. Gesäll och Mästare inom Floristyrket. Privat brinner hon för  sitt Grytgöl och självklart sin familj.

Anna-Carin - Floristgesällen från Strömstad som har varit med mig sedan starten. Här är det ordning och reda och oj, vad hon får kämpa med oss andra. Snabb och flink i fingrarna och alltid där för er kunder.

PeGee - Trädgårdsmästaren som vi "lånar" till Trädgårdssäsongen och vid högtider som julplanterare. Här finns alltid en vits på gång. Snäll, glad, proffsig och med en stor dos av humor, det är vår PeGee

Mathilda - Genomgoa Mathilda som började sin tid hos oss i Trädgården men som nu finns både i butiken och trädgården. Påhittig och finurlig skapar hon vackra planteringar till er. Fritiden ägnas åt barn och allt arbete på gården där kossor och höns blir ompysslade på bästa sätt. 

Emilia -Började som floristlärling men som nu är en färdig florist. En tjej  som har utvecklats enormt under sina år hos oss. Nu klarar hon  alla uppgifter med bravur. Fritiden tillbringar hon i stallet med hästar och kompisar.

Ingrid - Lärlingen som tog oss med storm när hon gjorde sin praktik i åttan och det givna yrkesvalet var florist. Nu ägnas stor del av gymnasietiden hos oss där vi försöker lära henne allt vi kan!

 

Kontakta oss