Om Edqvists Blommor

Edqvists Blommor startade redan 1928 i Centrumhuset.

November 2012 så öppnade vi en helt ny butik på Viberga i deras nya galleria och januari 2016 valde vi efter mycket funderande att stänga igen Centrumbutiken och satsa fullt ut på vår interflora koncept-butik i Viberga. Våren 2017 öppnade vi en trädgårdshandel också. Den ligger fint belägen i en skogsbacke intill Viberga galleria.

Vår vision är att kunna hjälpa Finspångsborna med att smycka sina hem och trädgårdar med alla härliga växter, krukor och inredningsdetaljer. Vi ombesörjer även företag med alla typer av arrangemang allt från födelsedagar till utsmyckning av lokaler. Blommogram inom Finspång och även till övriga Sverige och andra länder. Här hittar du fina och genomtänkta buketter och dekorationer till högtidsdagar som begravningar.

Välkommen till vår fina butik och trädgårdshandel

Lite om oss som jobbar här:

Anki- Ägare av butik och trädgård. Tog över Edqvists Blommor i Centrum 2005. Är en impulsiv och nyfiken person som gillar att starta upp och utveckla ideer. Har svårt att inse sina begränsningar. Älskar natur och friluftsliv, cykla mountainbike och vinterbad. Drömmer om ett liv som månskensbonde 

Emma -

Jenny -

Anna-Carin - 

PeGee - 

Emilia - 

 

Kontakta oss