Edqvists Trädgård

En underbar oas där du hittar det mesta!

 

NU ÄR TRÄDGÅRDEN I FULL BLOM OCH VI JOBBAR SÅ HÅRT VI KAN FÖR ATT HÅLLA DEN UPPFYLLD OCH FRÄSCH. I BLAND KAN DET VARA GLAPP PÅ VISSA VAROR MEN TVEKA INTE ATT FRÅGA OSS SÅ KAN VI TALA OM FÖR DIG NÄR SPECIFIK VARA VÄNTAS IN ELLER OM VI KAN BESTÄLLA HEM.

SKA DU SÄTTA HÄCK ELLER PLANTERA EN STÖRRE DEL SÅ KRÄVS KANSKE FLER BUSKAR ÄN VAD VI HAR HEMMA. LÅT OSS GÖRA EN OFFERT PÅ DET DU ÖNSKAR SÅ LEVERERAS DET SÅ FORT DET GÅR. VI HJÄLPER GÄRNA TILL MED TIPS MEN IBLAND ÄR DET MÅNGA KUNDER SOM KRÄVER VÅR UPPMÄRKSAMHET SAMTIDIGT SÅ ÖNSKAR DU LITE "EGENTID" MED OSS KAN DU GÄRNA BOKA IN DEN I FÖRVÄG.

TRÄDGÅRDEN är öppen för säsongen 2023!

Våra öppettider är: 

må-fr 10-18

lör 10-15

sön 10-15

mail: butik@edqvists.net

TRÄDGÅRDEN ÄR KAMERAÖVERVAKAD.  

Du kan lätt beställa hemifrån - gå bara in på vår webbshop, klicka i vad du vill ha, välj om du vill hämta eller få det hemkört.

Varmt välkommen till oss

  • Fröer från IMPECTA 
  • Potatis, från Larsviken
  • Jord från HASSELFORS 
  • Näring till gräsmattan, och växterna från ALGOMIN 
  • Perenner från Lackalänga Trdg.
  • Buskar, träd och rosor från Plantskolan i Ängelholm
  • Har du svårt att ta dig till oss så hjälper vi till med leverans
  • Behöver du hjälp i trädgården? Kontakta PeGee!

Anki - Startade upp Trädgården för 7 år sedan. Driver även butiken inne i gallerian men älskar att vara i Trädgården under säsong. 

PeGee - Trädgårdsmästare med mångårig vana av odling. Honom kan du hyra in om du behöver hjälp med trädgårdsskötseln, trädklippning, anlägga nya rabatter osv.

Mathilda - är tillbaka. Jobbade i trädgården för 3 säsonger sedan och nu är hon tillbaka. Ett härligt glatt tillskott i trädgården. Har ett sinne för det estetiska och styrka att klara vårt tunga arbete. 

Växthus

Vi är stolta återförsäljare av växthus åt Wexthuset. Mängder av fina modeller, storlekar och färger. Välkommen upp till oss för mer info. För modeller, tillbehör, priser och färger går det bra att besöka deras hemsida här.

TRÄDGÅRDENS ÖPPETTIDER!

(under säsong)

MÅ-FR 10-18

LÖR 10-15

SÖN 10-15

Webbshoppen uppdateras och kommer ha ett stort urval av trädgårdsprodukter samt utplanteringsväxter. Du kan välja att hämta eller få din beställning utkörd.